luni, 6 ianuarie 2014

5 Tipuri de cadouri de Craciun - cadoul pentru orice femeie in trend!

In randurile urmatoare vom prezenta cateva astfel de clasificari, extrem de utile in a gasi solutiile de care avem nevoie. Desigur, nimeni nu poate spune ca acestea opereaza intotdeauna in aceeasi masura. De exemplu, unele cosuri de cadouri se pot potrivi si altor persoane, fie ele din familie sau din cercul nostru de afaceri. Pentru o mai buna intelegere, e recomandat sa analizam cu atentie fiecare  cos in parte, cautand exact produsele pe care le consideram potrivite – mai mult de atat, putem incerca sa intelegem ce vrem de fapt sa transmitem, si cum reuseste fiecare element in parte sa faca acest lucru; lucrurile nu se termina insa aici, trebuind sa ne punem si intrebarea – ce reuseste intreg ansamblul sa transmita? Atat prin asezare, prin ambalare cat si prin prezentare. Cu totii stim ca gusturile unor copii nu vor fi aceleasi cu a unor barbati sau cu ale unor femei, in special dintr-o anumita pozitie sociala. Totusi urmatoarea clasificare poate sa ne fie de un real folos, atunci cand incercam sa ingustam sfera posibilitatilor din care putem sa alegem:
- cosuri de Craciun pentru copii – compuse predominant din tipuri scumpe de ciocolata, bomboane de ciocolata sau alte tipuri de desert.
- cosuri de Craciun pentru rude, prieteni sau cupluri – aici, categoriei de sus i se vor adauga  bauturi fine, cafea premium, ceaiuri, cozonaci, deserturi. Modul in care acestea sunt asezate si ambalate difera de asemenea.
- cosuri de Craciun de tip Gourmet – speciale pentru cei care pun pret pe gustul fin al mancarii,  acestea contin produse de lux, delicatese precum: calamar afumat in ulei, icre daneze, branzeturi fine, midii, creveti …iar lista poate continua.
- cosuri de Craciun pentru partenerii sau oamenii de afaceri – un astfel de cadou va fi definit de sampania de inalta calitate, stilouri de lux,  ceaiuri, praline, cafele, whiskey de marca,  butoni s-au alte accesorii de acest tip.
- cosuri de Craciun pentru femei de cariera – combinatiile de sampanie, praline belgiene, lichioruri fine, trufe de ciocolata, par a fi alegerea perfecta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu