luni, 6 ianuarie 2014

Sulyman Magnificul era sa-si piarda viata din cauza unui accident stupid cu avionul!

Halit Ergenc, actorul nostru preferat si interpretul rolului sultanului Suleyman din serialul “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii”, a efectuat zilele trecute o vizita in Belgrad, unde avea programate mai multe intalniri cu fanii serialului.

Din pacate pentru sultan,acesta a trecut prin mari emotii in timpul zborului cu avionul de la Istanbul la Belgrad, deoarece una dintre rotile de la trenul de aterizare al avionului s-a rupt, insa din fericire pilotii au reusit sa efectueze o aterizare in siguranta.
Ajuns la Belgrad cu cateva ore intarziere, simpaticul actor s-a confruntat cu o noua problema, deoarece a fost informat de politie ca nu i se poate asigura securitatea datorita numarului mare de admiratori care doreau sa-l intalneasca, fiind asteptat de 4-5000 de persoane, mai ales ca actorul fusese si amenintat de extremisti pe retelele de socializare.
In toata aglomeratia care se va crea, nu vom reusi sa ii depistam pe cei care l-au amenintat cu moartea pe Halit Ergenc sau pe cei care vor vrea sa il insulte”, s-au plans politistii sarbi.
Astfel,a acordat interviuri la hotel unor jurnalisti sarbi, apoi a dat o tura prin magazine ca sa cumpere suveniruri pentru fiul sau, Ali, si pentru sotia sa, frumoasa Berguzar Korel.
Cu aceasta ocazie vreau sa va anunt pe toti fanii serialului ca luni, 30 decembrie, de la ora 20:00, Kanal D va difuza un episod intitulat “Pe Platourile de filmare ale Suleyman Magnificul”, care va contine interviuri cu actorii si producatorii care dau viata super-productiei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu