luni, 6 ianuarie 2014

E-Boda extinde gama de smartphone-uri cu doua noi modele !

Ambele modele de smartphone dispun de sistem GPS. Atfel, prin intermediul aplicaţiei Google Maps, utilizatorii pot naviga către diferite destinaţii, atât în modul Drive, cât şi Walk sau pot primi informaţii suplimentare despre locul pe care îl caută. Rainbow V40 şi Sunny V35 vin cu o serie de aplicaţii utilitare preinstalate precum RoTaxi, ce oferă acces la toate companiile de taxi româneşti, Documents to Go, ce permite citirea şi editarea documentelor sau Ştiri şi Meteo, ce oferă informaţii actualizate despre evenimentele curente locale şi internaţionale.
Smartphone-urile Rainbow V40 şi Sunny V35 sunt disponibile online, pe www.e-boda.ro, şi în magazinele partenere la preţul recomandat de 469 lei, respectiv 369 lei, atât în variantă de culoare neagră, cât și albă.
Odată cu înnoirea gamei de smartphone-uri, E-Boda lansează cea de-a doua ediţie a Ghidului utilizatorilor de smartphone-uri şi tablete. Broşura conţine un capitol de „Tips&Tricks” care îi învaţă pe aceştia cum să se bucure de cea mai bună experienţă de utilizare şi să prelungească durata de viaţa a smartphone-ului sau tabletei lor. Ghidul poate fi descărcat de pe www.e-boda.ro/studiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu