luni, 6 ianuarie 2014

Jucatorii de la AC Milan tocmai ce au primit smartphone-uri personalizate de la Huawei

Jucatorii de la AC Milan tocmai ce  au primit smartphone-uri personalizate de la Huawei.

Huawei, unul dintre liderii globali pe piaţa de IT&C, prelungeşte parteneriatul cu AC Milan, ce reînnoieşte colaborarea pe o durată de trei ani.
Astfel, superstaruri precum Mario Balotelli, Ricardo Kaka sau Stephan El Shaarawy vor folosi de acum inainte smartphone-uri Huawei.


Ca partener al clubului, compania a oferit câte un telefon Huawei Ascend P6 personalizat fiecărui jucător al echipei, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la centrul sportiv din Milanello.
De acum, jucătorii unuia dintre cele mai de importante cluburi de fotbal din lume vor putea să îsi împărtăşească succesele cu fanii datorită camerei frontale de 5MP, celei principale de 8M şi opţiunilor ImageSmart şi Beautify care permit realizarea unor fotografii profesionale.
Smartphone-ul Huawei Ascend P6, premiat de EISA ca “Smartphone-ul European al Anului 2013 – 2014”, are o grosime de doar 6,18 mm şi este unul dintre cele mai subţiri telefoane din lume. Tehnologia le va permite jucătorilor să comunice şi să se distreze cu multe opţiuni disponibile doar pentru ei prin intermediul interfeţei Huawei Emotion UI. Ascend P6 are, de asemenea, un display HD de 4,7 inci, un procesor Quad-Core de 1,5 GHz şi o carcasă metalică impresionantă ce cântăreşte doar 120 de grame.
Evenimentul a avut loc în prezenţa domnulului Adriano Galliani, Preşedinte şi CEO al AC Milan şi a reprezentantilor Huawei Italia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu