luni, 6 ianuarie 2014

Samsung Galaxy S Duos 2 disponibil de Sarbatori in 2014

Dual SIM de la Samsung va permite sa primiti apeluri cat timp sunteti conectat la internet si chiar cand discutati deja la telefon de pe cealalta cartela SIM.
La fel ca predecesorul său, Galaxy S Duos 2 oferă ecran touch capacitiv de 4 inchi cu rezoluţie WVGA. Chiar daca este un telefon cu pret accesibil, producătorul a decis sa includa una din inovaţiile promovate in campaniile de marketing dedicate seriei actuale de telefoane high-end – suportul pentru redarea mai multor aplicaţii în paralel.


Cu numele de Multi Window, funcţia este apreciată printre posesorii de telefoane cu ecrane mari, ca Galaxy S4 si Galaxy Note 3 pentru abilitatea de a lucra cu mai multe aplicaţii în acelaşi timp.
Foarte utila este si majorarea cu 50% a capacitatii memoriei RAM, care acum este de 768MB.
Memoria interna ramane fixata la 4GB, ca si la vechiul model, din care o parte sunt alocaţi sistemului de operare Android, insa daca vrem sa ii marim capacitatea avem la dispozitie slotul microSD.
Pe langa obisnuita camera frontala cu rezoluţie VGA, pe spate gasim acum si o cameră foto de 5MP cu funcţie de filmare 720p şi blitz LED, iar acumulatorul are capacitatea de 1500mAh.
Chiar daca diferentele fata de modelul pe care il inlocuieste sunt semnificatve, noul Samsung Galaxy S Duos 2 va ajunge pe rafturi la un pret similar, probabil chiar inainte de finalul acestui an.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu