joi, 9 ianuarie 2014

Primul meci de fotbal transmis în 3D in ROMANIA !

Este vorba de meciul Arsenal-Manchester United din Premier League, care va fi transmis de Sky TV în aprilie , 3D.



Tehnologia 3D foloseste un sistem cu doua camere pentru a transmite imagini diferite destinate ochiului stâng şi celui drept. În plus, imaginile sunt derulate la o viteza de două ori mai mare decât în mod obişnuit. Ochelarii speciali asigură un efect de alternare a acestora, iar creierul le percepe ca fiind tridimendionale.

Weekendul viitor şi BBC va transmite un meci de rugby 3D, iar în aprilie, Sky va lansa un canal 3D care va transmite evenimente sportive, filme, concerte şi spectacole de teatru.

Este vorba despre meciul Arsenal-Manchester United din Premier League. Sky a pregatit vizionari 3D in noua baruri din Marea Britanie, echipate cu televizoare speciale.Tehnologia 3D foloseste un sistem cu doua camere pentru a transmite imagini diferite destinate ochiului stang si celui drept. In plus, imaginile sunt derulate la o viteza de doua ori mai mare decat in mod obisnuit. Ochelarii speciali asigura un efect de alternare a acestora, iar creierul le percepe ca fiind tridimendionale.Tehnologia este deja disponibila de cateva decenii, dar era folosita numai pentru filme. Astazi insa, platforma Sky va transmite pentru prima oara un meci de fotbal 3D. Insa nu-l vor putea vedea astfel decat norocosii care se vor afla in noua puburi din patru orase, deocamdata secrete.Weekendul viitor si BBC va transmite un meci de rugby 3D, iar in aprilie, Sky va lansa un canal 3D care va transmite evenimente sportive, filme, concerte si spectacole de teatru.Experimentele celor doua televiziuni britanice anunta ca nu va mai trece mult pana cand actualele televizoare vor fi inlocuite cu acelea 3D. Un mare producator de electronice va lansa unul in aprilie, dar nu va fi deloc ieftin.Ca in cazul oricarui alt produs, televizoarele 3D se vor ieftini in timp. Insa cat de usor se vor obisnui consumatorii cu noul produs? Foarte repede, cred unii, pentru ca filmele si jocurile pe computer ne-au familiarizat deja cu aceasta experienta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu