luni, 6 ianuarie 2014

Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, castiga titlul de cea mai buna actrita din Turcia!

Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, castiga titlul de cea mai buna actrita din Turcia!

Fani ai lui Meryem Uzerli, uniti-va si nu permiteti ca sultana voastra preferata sa ajunga pe locul 2, este un mesaj care circula intre fanii “sultanei Hurrem” pe retelele de socializare, ei doresc ca preferata lor sa castige titlul de “Cea mai buna actrita din Turcia”.
Charismatica Meryem Uzerli, interpreta sultanei Hurrem, din serialul „Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”, este la un pas de castigarea titlului de cea mai buna actrita din Turcia. Pentru ca posibilitatea sa se transforme in realitate nu este nevoie decat de un simplu click. Respectiv, fanii adevarati ai actritei trebuie sa intre pe site-ul http://beauty-around.com/en/turkish-actreses si sa o voteze. Batalia se da intre 54 de actrite talentate si foarte frumoase, pe care telespectatorii din Romania le cunosc bine fie din serialul “Suleyman Magnificul-sub domnia iubirii”, fie din alte productii turcesti difuzate in Romania de catre Kanal D. Pana in momentul de fata, „sultana Hurrem” conduce in clasament, cu un avans destul de mare fata de urmaritoarele sale.




Printre rivalele cele mai bine cotate ale lui Meryem sunt actrite care au facut sau fac parte din distributia serialului “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii”, cum sunt Cansu Dere, superba bruneta care a interpretat-o pe cadana Firuze, cea care a impins-o pe Hurrem in bratele disperarii furandu-I inima sultanului Suleyman, Melike Ipek Yalova, cea care a jucat-o pe printesa Isabella Fortuna, sau Merve Bolugur, cea care o va juca pe sultana Nurbanu, nevasta printului Selim.



De asemenea rivale importante pentru titlu sunt si Berguzar Korel, sotia actorului Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman, de asemenea, “fata” lui Hurrem, Pelin Karahan( sultana Mihrimah) este in primele locuri, iar bine plasate sunt si odalisca Nigar (Filiz Ahmet) sau sultana Hatice (Selma Ergec).
Update: Meryem Uzerli a castigat titlul de cea mai buna actrita din Turcia in anul 2013, cu 60.677 voturi, urmata de Songul Ogden cu 57.663 voturi si Cansu Dere cu 38.675 de voturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu